Nose Baby No Gas Spray

0 Orders
#Isomar 007
In stock
850L

Description

Nose Baby No Gas Spray

30 ml

Pastrimi ditor i hundës është shumë i rëndësishëm si për fëmijët dhe të rriturit për të ndihmuar në parandalimin e ftohjeve dhe alergjive të frymëmarrjes dhe për të mbajtur të shëndetshëm traktin respirator. Spray Isomar Baby No Gas është krijuar gjithashtu për pastrimin e përditshëm të hundës tek fëmijët për të zvogëluar tharjen e mukozës.

* Mund të përdoret nga të rritur dhe fëmijët mbi 6 muaj.

Uji izotonik i detit:ka të njëjtën përqendrim të kripur si lëngjet e trupit tonë (0.9% në NaCl), tretësira kalon në mukozë dhe përveç kryerjes së një veprimi lëngëzues dhe çlirimin e hundës së mbyllur, e pastron atë duke bartur alergjen dhe bakteret

Indikacionet:

Spray Isomar Baby No Gas tregohet në rast ftohjeje, sinusiti, bronkiti, bronkiti, astme, alergjie në përgjithësi edhe nga poleni dhe për ata që punojnë në ambiente të mbyllura sidomos në prani të pluhurit, thelbësore për ata që kanë bërë ndërhyrje në hundë dhe për ronkopatitë e rënda.

Spray Isomar Baby No Gas rekomandohet veçanërisht tek fëmijët nga muaji i gjashtë i jetës, tek gratë shtatzëna dhe gjatë laktacionit.

Spray Isomar Baby No Gas me veprimin e tij karakteristik të lëngëzimit mund të përdoret çdo ditë për të rritur përmbajtjen e lagështisë së mukozave të hundës. Tek të rriturit, lejon kullimin më të mirë të mukozave të hundës.

Përbësit:

Ujë i holluar i detit deri në 0.9% përqendrim kripe.

Brand

Isomar

Additional information

Forma

Spray

Sasia

30 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nose Baby No Gas Spray”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by