Nose Baby Spray

0 Orders
#Isomar 003
In stock
1,050L

Description

Nose Baby Spray 

100 ml

Pastrimi ditor i hundës është shumë i rëndësishëm si për fëmijët dhe të rriturit për të ndihmuar në parandalimin e ftohjeve dhe alergjive të frymëmarrjes dhe për të mbajtur të shëndetshëm traktin respirator. Spray Isomar Baby, bazuar në ujin izotonik të detit, ka një efekt lëngëzues dhe falë ekstraktit të kamomilit ndihmon në uljen e tharjes së mukozës.

* Mund të përdoret nga të rritur dhe fëmijët mbi 12 muaj.

Nose Baby Spray : ka të njëjtën përqendrim të kripur si lëngjet e trupit tonë (0.9% në NaCl), tretësira kalon në mukozë dhe përveç kryerjes së një veprimi lëngëzues dhe çlirimin e hundës së mbyllur, e pastron atë duke bartur alergjen dhe bakteret.

Ekstrakti i kamomilit: Ndihmon në zvogëlimin e thatësisë së mukozës duke ndihmuar në parandalimin e çarjeve të vogla dhe acarimit.

Mënyra e përdorimit:

Vendosni naricen e hundës në cilindër. Spërkatni një ose dy nebulizime për 2 sekonda në secilën vrimë të hundës, prisni disa sekonda që tretësira të pikojë pak dhe të fryjë hundën. Për të arritur më mirë të gjitha gropat e septumit të hundës dhe për një pastrim më të plotë dhe më të shpejtë, ju rekomandojmë të përdorni shishen vertikalisht. Për të lehtësuar përdorimin tek fëmijët, edhe kur janë të shtrirë,produkti mund të përdoret gjithashtu në një pozicion horizontal ose kokëposhtë.

Indikacionet:

Ftohja, sinusiti, bronkiti, astma, alergjitë në përgjithësi (përfshirë polenin).
Isomar Baby Spray rekomandohet për fëmijë mbi 12 muaj. Për shkak të veprimit të tij lëngëzues, mund të përdoret çdo ditë për të rritur lagështinë e membranave të hundës.
Spray Isomar është i përshtatshëm për përdorim afatgjatë dhe të shpeshtë nga fëmijë dhe të rritur.
Spray Isomar mund të përdoret për higjienën ditore të hundës. Mund të përdoret disa herë në ditë: nuk ka kundërindikacione dhe nuk krijon varësi.

Përbësit:
Ujë i holluar deti deri në një përqendrim kripe prej 0.9%, ekstrakt kamomili, glicerinë. Nuk përmban konservantë. Gaz shtytës inert: azot.

Brand

Isomar

Additional information

Forma

Spray

Sasia

100 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nose Baby Spray”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by