Nose Spray Allergies

0 Orders
#Isomar 006
In stock
1,050L

Description

Nose Spray Allergies 

30 ml

Hunda është vazhdimisht e ekspozuar ndaj alergjenëve dhe baktereve që transmetohen në ajër, në disa raste duke shkaktuar shqetësime të përsëritura si riniti alergjik dhe pengesa e hundës. Isomar Allergie, në sajë të formimit të një filmi mbrojtës, ndihmon në parandalimin e simptomave të alergjive të frymëmarrjes edhe nga poleni siç janë thatësia dhe kruajtja. Falë formulës delikate mund të përdoret gjithashtu çdo ditë dhe për periudha të gjata pa kundërindikacione.

* Mund të përdoret nga të rritur dhe fëmijët mbi 24 muaj.

Uji izotonik i detit: ka të njëjtën përqendrim të kripës si lëngjet e trupit tonë (0.9% në NaCl), tretësira kalon në mukozë dhe, përveç kryerjes së një veprimi lëngëzues dhe çlirimin e hundës së zënë, e pastron atë duke larguar alergjenët dhe bakteret.

Aloe vera dhe malva: krijoni një shtresë të hollë mbrojtës që parandalon kontaktin e alergjenëve dhe baktereve me mukozën.

Betaglukan: një substancë e marrë nga majaja, i kundërvihet thatësisë së mukozës. Betaglucan gjithashtu favorizon qëndrueshmërinë e produktit në mukozën.

Vaj eukaliptus: i jep një ndjesi freskie dhe mirëqenie traktit të sipërm respirator.

Indikacionet:

Isomar Allergie është i dobishëm në rastet e alergjive të frymëmarrjes, zakonisht edhe nga poleni.

Përbësit:

Isotonic Sea Water, Betaglucan, Mallow Leaves Mucilage aqueous solution, Aloe Vera gel, Eucalyptus Essential Oil, Glycerin, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethano

Brand

Isomar

Additional information

Forma

Spray

Sasia

30 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nose Spray Allergies”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by