NOVAGO*50MG 10TABL

0 Orders
#
In stock
258L

Description

NOVAGO*50MG 10TABL

Permban Dimenhydrinat, perberes antihistaminik me veprim kunder nauzes, te vjellave dhe marramendjes.
Perdoret ne rastet e ketyre shqetesimeve te ardhura nga udhetimi me makine, traget ose avion.

Te rritur dhe femije mbi 13 vjec: keshillohet perdorimi i nje tablete 30 minuta apra nisjes se udhetimit. Nese eshte e nevojshme mund te merret 1 tablete tjeter pas 3-4 oresh; max 4 tableta ne 24 ore.
Femije 6-12 vjec: keshillohet perdorimi i 1/2 tablete 30 minuta para nisjes se udhetimit. Nese eshte e nevojshme e njejta doze mund te perseritet pas 6-8 oresh; max 2 tableta ne 24 ore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NOVAGO*50MG 10TABL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by