Noynoy Farin Lakte

0 Orders
#Noynoy 001
In stock
500L

Description

Noynoy Farin Lakte Miell Orizi me Vitamina dhe Qumesht –  300 g

Shija klasike e preferuar pas muajit te 6.

Noynoy Farin Lakte, me baze miell orizi dhe qumesht, perben nje diete ushqimore te balancuar shtese per foshnjat pas muajit te 6.

Perberja: Permban vitamina dhe elemente kyc ne parametra ideale, te nevojshem dhe qe ndihmojne ne rritjen dhe zhvillimin e sakte te foshnjeve dhe femijeve te vegjel. Me permbajtje qumshti dhe miell orizi. Permban gluten.

Brand

NoyNoy

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Noynoy Farin Lakte”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by