Nuk Eco Contol Video MAX 410

0 Orders
#NUK 45
In stock
35,000L

Description

Nuk Eco Contol Video MAX 410

Monitor vezhgues i markes NUK, modeli Eco Contol Video MAX 410

*Monitorim dixhital i foshnjave me audio dhe kamera të telekomanduar me plan horizontal ose vertikal qe mund te zmadhohet deri ne 3 here.

*100% i lirë nga rrezatimi

*Fale ekranit ekstra te madh 3.5 inç te njësisë së prindërve, përdorimi i pajisjes është më i lehtë se kurrë.

*Falë funksionit të vizionit automatik të natës, kamera përshtatet me ndriçimin e dhomës dhe për këtë arsye lejon vëzhgim absolutisht të besueshëm edhe në

errësirë.

*Zëri i pandërprerë HD i monitorit të foshnjës siguron një cilësi të shkëlqyeshme zanore, kështu që as zhurma më e vogel nuk ju shpëton

*5 ninulla qetësuese dhe 5 kenge klasike qetesojne dhe ndihmojnë foshnjet te flene te qete.

*Mundësia e projektimit të një qielli të ndritshëm në tavan siguron një atmosferë relaksuese.

*Drita e rregullueshme e natës e njësisë së foshnjës lejon një orientim më të mirë në errësirë dhe i jep thesarit të vogël një ndjenjë të caktuar sigurie .

*Ndezja e alarmit nëse njësia e prindit është jashtë rrezes 100 m

*Kontrolli i temperaturës së dhomës të monitorit të foshnjës tregon kur eshte tepër ftohtë ose tepër ngrohtë.

Brand

Nuk

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nuk Eco Contol Video MAX 410”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

, ,
Open chat
Powered by