Nuk Eco Control Audio Display 530D

0 Orders
#NUK 46
In stock
12,000L

Description

Audio baby trasmetues i markes NUK, modeli Eco Control Audio Display 530D

*Dizajni modern dhe me ekran.

*Kontrolli i plotë I te gjithe diapazonit, madje edhe në Eco-Mode

*100% I lirë nga rrezatim

*Mbi 18 orë punë operative

*Funksioni i qartë i të folurit që të mund të qetësoni fëmijën tuaj ndërkohë që nuk jeni pranë tij.

*Funksional deri në 250 metra

*Teknologjia dixhitale FHSS do të thotë transmetim i besueshëm i sinjalit: pa ndërhyrje

*Drita e butë e natës ndihmon fëmijën tuaj të orientohet

*4 ninulla të ndryshme qetësuese

*Eleminim I ndjeshëm I zhurmes

*Transmetimi i vazhdueshëm pa Eco-Mode

*12 kanale të dedikuara me kërkimin automatik të kanalit

*Njësia e prindërve portative dhe funksionimin pa tela me bateritë LiPo të rikarikueshme.

Brand

Nuk

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nuk Eco Control Audio Display 530D”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

,
Open chat
Powered by