Nuk Eco Control Video Dsiplay 550VD ECO

0 Orders
#NUK 48
In stock
30,000L

Description

Nuk Eco Control Video Dsiplay 550VD ECO

Monitor vezhgues i markes NUK, modeli Control Video Dsiplay 550VD ECO

*Monitor dixhital me audio dhe kamera

*Mund të përdoret me imazh dhe audio ose vetëm si monitor audio pa imazh,

*Mund te lidhet me kamera te tjera (deri ne 4 kamera ,jo te perfshira ne paketim).

*100% i lirë nga rrezatimi

*Lidhja dhe kontrolli i distancës edhe në eko-mode, njofton prindërit nëse ato janë jashtë rrezes (deri në 250 metra) ose nëse lidhja është shkeputur.

*Kamera me pamje automatike natën dhe funksion zmadhimi.

*Nriçimi I rregullueshem

*Drita e butë e natës me funksionin e kohëmatësit,

*Kontrolli i temperaturës së dhomës me funksionin e alarmit

*Alarmi i dridhjeve opsionale,

*Kohëmatësi i ushqimit,

*4 ninulla dhe tinguj te natyrës

*Funksioni i qartë i interkoneksionit dhe transmetimi i besueshëm i sinjalit përmes teknologjisë dixhitale FHSS.

*Bateria mban deri ne 8 ore

*Mundesi varje ne mur

*Funksionim I njesise se prinderit me bateri te rikarikueshme

Brand

Nuk

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nuk Eco Control Video Dsiplay 550VD ECO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

,
Open chat
Powered by