Nuk Freestyle

0 Orders
#NUK 008
In stock
800L

Description

Nuk Biberona Freestyle

*biberona genjeshtare silikoni

*paketimi me 2 cope

*me paketim te ri per sterilizim ne mikrovale

*i bute me lekuren e foshnjeve dhe me aspirim maksimal

Brand

Nuk

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nuk Freestyle”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by