NUK- Furce Biberonash 2 ne 1 me Sfungjer

0 Orders
#NUK 009
In stock
600L

Description

NUK- Furce Biberonash 2 ne 1 me Sfungjer

*Per pastrimin e plote te shisheve dhe kokave ushqyese.

*Sfungjeri siguron pastrim te thelle ne pjesen e poshtme te shishes

*Furça e vogel sherben per pastrimin e kokave ushqyese

Brand

Nuk

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NUK- Furce Biberonash 2 ne 1 me Sfungjer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by