Nuk Furce per Dhembet 12-36M

0 Orders
#NUK 042
In stock
550L

Description

Nuk Furce per Dhembet 12-36M

Furce per dhembet nga NUK

Per femije 12-36 muajsh

E bute per dhembet e pare te bebes tuaj

Trajtojne butesisht dhe pastron lehtesisht dhembet me ndihmen e prinderve

Për sigurinë e femijes, furça Starter vjen me një koke mbrojtëse e cila parandalon që ajo të shtyhet shumë thelle në gojën e fëmijës, por gjithashtu mund te perdoret edhe si një mbajtëse e përshtatshme e furçave të tjera.

Brand

Nuk

Additional information

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nuk Furce per Dhembet 12-36M”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by