NUK- Gift Set

0 Orders
#NUK 010-1
In stock
1,500L

Description

NUK- Gift Set Girl

*perfshin goten me valvul 150ml per moshat 6-18 muaj

*e dizenjuar per tu mbajtur lehtesisht nga femijet

*perfshin biberonin genjeshtar dhe kutine mbrojtese

Brand

Nuk

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NUK- Gift Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by