NUK- Kruajtese Dhembesh Dyshe

0 Orders
#NUK 024
In stock
1,000L

Description

NUK- Kruajtese Dhembesh Dyshe

Kruajtese per dhembet e femijes dyshe

Nje produkt i markes NUK me dy elemente rrotulluese

Lehteson levizjen e nofulles ne menyre te rregullt gjate kohes qe dhembet po dalin dhe femija ka shqetesime

Stimulon dhe promovon aftësitë motorike te femijes

Brand

Nuk

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NUK- Kruajtese Dhembesh Dyshe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by