NUK Kruajtese Dhembesh Forme Elefanti

0 Orders
#NUK 001
In stock
900L

Description

NUK Kruajtese Dhembesh Forme Elefanti

Kruajtese dhembesh nga NUK

Masazhon pjesen e mishrave dhe e freskon ate

Stimulon rrjedhjen e peshtymes dhe ndihmon parandalimin e prishjes se dhembeve

Forme ergonomike qe nuk demton gojen e bebes. 2 ne 1 ngjyre e bardhe dhe bojqielli ne formen e nje elefanti

Argetuese dhe e shendetshme njekohesisht sidomos per fazen e pare te daljes se dhembeve

E pershtatshme per femije mbi 3 muajsh. Permasat:2.5 x 11.5 x 19 cm

Brand

Nuk

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NUK Kruajtese Dhembesh Forme Elefanti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by