Nuk Mbajtese Qumeshti Gjiri 2 cope

0 Orders
#NUK 058
In stock
1,050L

Description

Shishe te vogla per ruajtjen higjenike dhe praktike te qumeshtit te gjirit

Paketimi permban 2 shishe te vogla me kapacitet 150 ml

Te pershtatshme per tu futur ne ngrirje

Me hapsire per te shenuar edhe daten e futjes se qumeshtit ne frigorifer

Materiali polipropilen

Brand

Nuk

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nuk Mbajtese Qumeshti Gjiri 2 cope”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by