Nuk Mbajtese Ushqimi 3 cope

0 Orders
#NUK 059
In stock
1,050L

Description

Paketim me tre tasa te vegjel te markes Nuk

Tasa me ngjyra te ndryshme

Praktike dhe te pershtatshem per ruajtjen e ushqimit te femijeve, mbyllje hermetike me kapak

Mund te ruhen ne frigorifer por mund te perdoren edhe per ngrohjen e ushqimit ne mikrovale

Kapaciteti 65ml, 75ml, 85ml

Material plastik cilesor pa BPA

Brand

Nuk

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nuk Mbajtese Ushqimi 3 cope”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by