NUK -Ngrohes Thermo Rapid

0 Orders
#NUK 039
In stock
4,490L

Description

Ngrohes Thremo Rapid i markes Nuk.

Nje paisje e cila do tju lehtesoje dhe do tju kurseje kohe.

Mund te ngrihni lehtesisht shishet me biberon dhe kavanozat e vegjel me ushqim.

Ushqimi eshte gati per 3-4 min. Paisja ngroh ne varesi te sasise se ujit apo qumshtit qe permban shishja

Kjo paisje ka nje sistem vete fikje dhe te sinjalizon me nje drite te kuqe kur ngrohja ka perfunduar.

Manuali i perdorimit do tju tregoje se si veprohet per te arritur deri ne temperaturen 37 grade.

Aparati ka një fuqi prej 300 vat për t’u ngrohur shpejt. Për shembull, 240 ml qumësht është gati brenda 3 minutash.

Brand

Nuk

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NUK -Ngrohes Thermo Rapid”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

,
Open chat
Powered by