NUK Sterilizues Vario Express

0 Orders
#NUK 051
In stock
12,000L

Description

Sterilizues me avull Vario Express nga NUK

-Dezinfektimi delikat i bazuar ne avujt e ujit (110ml) pa kimikate duke vrare rreth 99.9% te mikroorganizmave te demshme

-Fleksibiliteti maksimal ne saje te shportes dhe 6 shufrave te levizshme

-Dezinfekson deri ne 6 shishe dhe aksesore te tjere brenda 6 minutave

-Nese kapaku mbetet i mbyllur pas sterilizimit, ai do te zgjase deri ne 24 ore

-Me sinjal drite dhe fikje automatike

-Pershtatet ne çdo kuzhine dhe lehtesisht e perdorshme, fale dizajnit modern dhe ergonomik

-I pershtatshem per te gjitha shishet dhe aksesoret standarde te foshnjave

-Paketimi permban 6 shufra, shporte, rrjete, pincete

Brand

Nuk

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NUK Sterilizues Vario Express”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

,
Open chat
Powered by