NUK Tas Dhe Perpunues Ushqimi

0 Orders
#NUK 050
In stock
1,200L

Description

NUK Tas Dhe Perpunues Ushqimi

-Tas per perpunimin e ushqimit

-Nje produkt nga marka Nuk.Per femije mbi 4 muajsh

-Perfekte për zbutjen e frutave të buta, manave, perime te ziera apo cdo gje qe konsumon femija

-Përfshin një tas me dorezë si dhe një shtypese.  Ideale për udhëtime dhe pushime

Brand

Nuk

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NUK Tas Dhe Perpunues Ushqimi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

,
Open chat
Powered by