Nuk Termometer Uji

0 Orders
#NUK 49
In stock
600L

Description

Nuk Termometer Uji

Termometer per matjen e temperatures se ujit, i markes Nuk

Kjo do tju ndihmoje per te siguruar nje bajne te qete per te voglin tuaj

Vlerat minimale dhe maksimale qe termometri mat jane 0-50° C

Temperatura normale e ujit duhe te jete 37° C

Termometri eshte i pershtatur si nje loder femijesh dhe me ngjyra

Brand

Nuk

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nuk Termometer Uji”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

,
Open chat
Powered by