Nurofen 400 mg *10 kapsula

0 Orders
#RB 001
In stock
491L

Description

         Nurofen® 400 mg  

         10 kapsula

Permban 400 mg Ibuprofen.

Ibuprofeni është një nga barnat më shpesh të përdorur OTC (i cili mund të merret pa recetën e mjekut) për lehtësim efektiv të dhimbjeve.

Ibuprofeni indikohet për trajtimin afatshkurtër simptomatik të:

  • Dhimbjeve të lehta deri të moderuara, siç janë dhimbje koke, përfshirë dhe krizat e migrenës/dhimbje koke e shoqëruar me migrenë, neuralgjitë, dhimbjet e dhëmbit, dhimbjet artikulare dhe muskulare, dhimbjet e mesit, dhimbjet menstruale dhe dhimbjet që vijnë nga ftohjet stinore
  • Temperaturës së lartë
Femije mbi 12 vjec (mbi 40k g) dhe te rritur: merret 1 kapsul cdo 6-8 ore. Jo me shume se 3 kapsula ne 24 ore.

Brand

Nurofen

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nurofen 400 mg *10 kapsula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by