NUROFEN COLD & FLU (200+30)MG *24TAB

0 Orders
#
In stock
550L

Description

NUROFEN COLD & FLU (200+30)MG *24TAB

Permban Ibuprofen dhe Pseudoefedrine. Ibuprofen ndikon ne grupin e antiinflamatoreve josteroide dhe redukton dhimbjet, inflamacionet dhe temperaturen e larte. Pseudoefedrina ben pjese ne grupin e barnave vazokonstriktore dhe vepron ne enet e gjakut ne hunde duke lehtesuar kongjestionin e hundeve.

  • Lehteson simptomat e gripit
  • Pastron dhe lehteson hunden dhe sinuset
  • Heq dhimbjet e lehta dhe mesatarisht te forta, dhimbjet e kokes dhe ul temperaturen e larte.
  • Zvogelon dhe lehteson dhimbjen e fytit

Femijet mbi 12 vjec dhe territurit mund te perdorin 1-2 tableta cdo 6 ore. Jo me shume se 6 tableta ne 24 ore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NUROFEN COLD & FLU (200+30)MG *24TAB”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by