NutraCleanse

0 Orders
#Nutratea 001
In stock
980L

Description

NutraCleanse

20 bustina caji

Një përzierje bimësh pastruese që ndihmon në eleminimin e toksinave që dëmton funksionin tretës, duke përmirësuar lëvizjen e zorrëve dhe largimin e papastërtive, si dhe duke rregulluar enzimat e tretjes në zorrë.

  • Përmirëson shëndetin e mëlçisë
  • Përmirëson qarkullimin e gjakut
  • Përmirëson shëndetin e traktit tretës dhe të zorrës
  • Menaxhon nivelin e kolesterolit
  • Forcon sistemin imunitar

Përmban: Milk thistle (20%), Artichoke (15%), Liquorice, Dandelion Root, Ginger, Coriander, Fennel, Nettle, Burdock Root, Cinnamon & Star Anise.

Brand

Nutracleanse

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NutraCleanse”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by