Nutri-Nano CoQ10

0 Orders
#Solgar 010
In stock
8,500L

Description

Nutri-Nano CoQ10

Koenzimë Q10

Paketim x 50 kapsula

Koenzima Q10 është një substancë që gjendet në organizëm dhe ka një veprim të ngjashëm me vitaminën E.

Ajo merr pjesë në një sërë proçesesh që ndodhin në organizëm:

-ndihmon qarkullimin e gjakut;

-forcon sistemin imunitar;

-rrit oksigjenimin e indeve;

-ka veprim të kundër me histaminën, prandaj rekomandohet të përdoret nga njerëz që vuajnë nga astma, alergjitë ose sëmundje respiratore;

-merr pjesë në metabolizmin e acideve yndyrore duke prodhuar energjinë e nevojshme për muskulin e zemrës. CoQ10 ka veti anti-age.

Me kalimin e viteve ( pas moshës 50 vjeçare) sasia e CoQ10 në organizëm fillon ulet. Në këtë periudhë rekomandohet dhe përdorimi i suplementeve me CoQ10.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit dhe derivate të grurit.

Pa konservues.

Pa sojë.

Pa maja.

Pa sheqer.

Pa natrium.

Pa ëmbëlsues.

Pa ngjyrues.

Pa aromatizues artificialë.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente ose keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 kapsul në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

Emulsifier: polysorbate 80. Softgel Capsule Shell: gelatin (from bovine), vegetable glycerin (from palm kernel oil and coconut oil). Medium Chain Triglycerides, Nutri-Nano Coenzyme Q-10 (ubiquinone) 30 mg. Colours: paprika, titanium dioxide.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutri-Nano CoQ10”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by