Nutriben 8 Cereals with a Touch of Honey & 4 Fruits +6 m

0 Orders
#Nutriben 032
In stock
550L

Description

Nutriben 8 Cereals with a Touch of Honey & 4 Fruits +6 m

Përshkrimi: Nutriben 8 drithëra me mjaltë dhe 4 fruta është i përshtatshëm për ushqyerje të bebeve mbi 6 muaj. Është muhalebi ideale për diversifikimin e dietës të fëmijës suaj.

Përberja: Drithëra 47% (grurë, elb, thekër, misër, oriz, tërshërë, mel, melekuqe) fruta 23% (mollë, portokall, ananas, banane) glukozë, maltodextrine, mjaltë 4%, vajra vegjetale, kalçium, fosfor, lecitinë soje, vitamina (C, niacinë, B5, B1, B6, A, acid folik, K1, biotinë, D3) aromë vanilje.

Përdorimi: Hidhet në pjatë sasia e dëshiruar e qumështit të ngrohtë. Mbi to shtohet gradualisht sasia e drithërave sipas tabelës së dozimit. Përzihet me kujdes derisa të përftohet një muhalebi homogjene. Sasia e mbetur pa u konsumuar të mos ruhet për përdorim të mëvonshëm. Sasia e një bustine të konsumohet brënda një muaji nga hapja.

Brand

Nutriben®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben 8 Cereals with a Touch of Honey & 4 Fruits +6 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

,
Open chat
Powered by