Nutriben – 8 Cereals with a Touch of Honey & Fiber +6 m

0 Orders
#Nutriben 033
In stock
550L

Description

Nutriben 8 Cereals with a Touch of Honey & Fiber +6 m

Përshkrimi: Nutriben 8 drithëra dhe fibra është i përshtatshëm për ushqyerjen e bebeve mbi 6 muaj. Është një pure ideale për diversifikimin e dietës së bebes suaj.

Përbërja: drithëra 62% (grurë, elb, thekër, misër, oriz, mel, melekuqe) sheqer, fibra vegjetale 8%, mjaltë 6%, maltodextrinë, vajra vegjetale, kalçium, fosfor, lecitinë soje, vitamina (C, niacinë, E, acid pantotenik, B1, B6, A, acid folik, K1, biotinë, D3), aromë vanilje (mund të përmbajë gjurmë qumështi)

Përdorimi: Hidhet në pjatë sasia e dëshiruar e qumështit të ngrohtë. Mbi to hidhet gradualisht sasia e drithërave sipas tabelës së dozimit. Përzihet me kujdes derisa të përfitohet muhalebia homogjene. Sasia e mbetur pa u konsumuar të mos ruhet për përdorim të mëvonshëm. Sasia e një bustine të konsumohet brënda një muaji.

Brand

Nutriben®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben – 8 Cereals with a Touch of Honey & Fiber +6 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

,
Open chat
Powered by