Nutriben AC Digest – 400g

0 Orders
#Nutriben 020
In stock
1,600L

Description

Nutriben AC Digest – 400g

Përshkrimi: Qumështi i gjirit është qumështi më i mirë për fëmijën tuaj. Përmban të gjitha vlerat ushqyese, të nevojshme për zhvillimin infantil dhe një sistem imunitar të shëndetshëm.

Qumështi Nutriben rekomandohet kur ushqyerja me gji është e pamundur ose e pamjaftueshme.
Ky formulim përmban proteina të hidrolizuara të cilat përmirësojnë simptomat e kolikave.
Me acide yndyrore në përbërje që lehtësojnë proçesin e tretjes.
Ndihmon në zhvillimin e trurit, sistemin nervor qëndror dhe përmirëson shikimin.
Prania e nukleotideve në këtë formulim ndikon pozitivisht në zhvillimin e sistemit imunitar, mbron florën intestinale dhe pakëson diarrenë.
Përmbush standartet e ESPHAGAN dhe legjislacionit europian, në lidhje me pesticidet, mbetjet dhe substancat toksike.

Përdorimi:Lahen duart dhe të gjitha pajisjet që nevojiten për përgatitjen e qumështit.
Vlohet uji dhe lihet të ftohet deri në temperaturën 45°C.
Shtohet sasia e duhur e qumështit dhe përzihet deri në tretje të plotë.
Respektohet raporti i mëposhtëm:
– 2 lugë qumësht në 60ml ujë, për fëmijët 0-2 javësh;
– 3 lugë qumësht në 90ml ujë, për fëmijët 2-8 javësh;
– 5 lugë qumësht në 150ml ujë, për fëmijët 2-3 muajsh;
– 6 lugë qumësht në 180ml ujë për fëmijët 3-6 muajsh;
– 8 lugë qumësht në 240ml ujë, për fëmijët mbi 6 muajsh;
Para se t’i jepet qumështi fëmijës provohet nxehtësia duke hedhur disa pika në dorë.
Sasia që mbetet nuk përdoret më.
Qumështi përdoret deri në një muaj pas hapjes.

Përbërësit: Maltodextrin, Lactose, Vegetable oils (palm olein, coconut oil, rapeseed oil, high oleic sunflower oil, sunflower oil and palm oil), whey protein hydrolyzate, chain triglycerides
medium, Monopotassium phosphate, Magnesium Chloride, Calcium Hydroxide, Calcium Chloride Dihydrate, Emulsifier (Soy Lecithin), L-Tyrosine, Potassium Citrate, Calcium Carbonate, Chloride of Choline, Disodium Phosphate, Oil of Organisms
unicellular (ARA), Fish oil (DHA), L-Ascorbic acid, Taurine, L-histidine, Inositol, Ferrous sulfate, L-carnitine, Zinc sulfate, Citidine 5 monophosphate, Extract rich in tocopherols, Ascorbyl palmitate, Acetate
of DL-α-Tocopherol, Uridine 5 monophosphate disodium salt, Nicotinamide, D-Calcium Pantothenate, Adenosine 5 monophosphate, Guanosine 5 monophosphate disodium salt, Cupric Sulfate, Inosine 5 monophosphate disodium salt, Riboflavin, Acetate
of Retinol, Thiamine Hydrochloride, Manganese Sulfate, Pyridoxine Hydrochloride, Potassium Iodide, Folic Acid, Phylloquinone (Vit.K1), D-Biotin, Cholecalciferol (Vit.D), Sodium Selenite

Brand

Nutriben®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben AC Digest – 400g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by