Nutriben AE Digest 2 – 800g

0 Orders
#Nutriben 019
In stock
3,000L

Description

Nutriben AE Digest 2 – 800g

Përshkrimi:

Qumështi i gjirit është qumështi më i mirë për fëmijën tuaj. Përmban të gjitha vlerat ushqyese, të nevojshme për zhvillimin infantil dhe një sistem imunitar të shëndetshëm.

Qumështi Nutriben rekomandohet kur ushqyerja me gji është e pamundur ose e pamjaftueshme.
Formulim i cili ndihmon në lehtësimin e konstipacionit.
Përdoret për fëmijët nga dita e parë e lindjes deri në 6 muaj.
Përmirëson absorbimin e yndyrnave dhe të metaleve dyvalente si kalçiumi dhe magnezi.
Rregullon mikroflorën intestinale, duke e bërë atë të ngjashme, me atë të fëmijëve që ushqehen me qumësht gjiri.
Ndihmon në uljen e proçeseve inflamatore të zorrës.
I pasur me galacto-oligosaharide të cilat stimulojnë rritjen e bifidobaktereve në zorrë dhe forcojnë sistemin imunitar.
Përmbush standartet e ESPHAGAN dhe legjislacionit europian, në lidhje me pesticidet, mbetjet dhe substancat toksike.

Përdorimi: Lahen duart dhe të gjitha pajisjet që nevojiten për përgatitjen e qumështit.
Vlohet uji dhe lihet të ftohet deri në temperaturën 45°C.
Shtohet sasia e duhur e qumështit dhe përzihet deri në tretje të plotë.
Respektohet raporti i mëposhtëm:
– 6 lugë qumësht në 180ml ujë, për fëmijët nga 6-12 muajsh;
– 8 lugë qumësht në 240 ml ujë, për fëmijët mbi 12 muajsh;
Para se t’i jepet qumështi fëmijës provohet nxehtësia duke hedhur disa pika në dorë.
Sasia që mbetet nuk përdoret më.
Qumështi përdoret deri në një muaj pas hapjes.

Përbërësit:

Lactose, vegetable oils (palm oil, palm kernel oil, sunflower oil and nabine oil), maltodextrin, skimmed milk, galactooligosaccharides
(7.5%), concentrate of serum proteins, minerals (potassium phosphate, calcium hydroxide, sodium citrate, magnesium citrate, magnesium chloride, ferrous sulfate, zinc sulfate, cupric sulfate, manganese sulfate, potassium iodide and sodium selenite), emulsifier (soy lecithin), choline chloride, vitamins (L-ascorbic acid, DL-α-tocopherol acetate, nicotinamide, D-calcium pantothenate, acetate
retinol, thiamine hydrochloride, riboflavin, pyridoxine hydrochloride, folic acid, phyloquinone, D-biotin, cholecalciferol and cyanocobalamin), taurine, nucleotides (0.04%) (5′-cytidine monophosphate, disodium uridine 5′-monophosphate ,
5′-adenosine monophosphate, disodium guanosine 5′-monophosphate and inosine disodium 5′-monophosphate), L-carnitine, antioxidants (extract rich in tocopherols and ascorbyl palmitate) and acidulant (citric acid).

Brand

Nutriben®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben AE Digest 2 – 800g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by