Nutriben Alivit Confort

0 Orders
#Nutriben 018
In stock
600L

Description

Nutriben Alivit Confort

Përshkrimi: Të porsalindurit kanë probleme me nxjerrjen e gazrave dhe dhimbjet e barkut.

Për të zgjidhur këtë problem, krahas produkteve të ndryshme farmaceutike, u formulua dhe çaji Nutriben me ekstrakte të koprës, kamomilit dhe lule limonit.
Ky formulim përmbush legjislacionin europian në lidhje me pesticidet, mbetjete dëmshme dhe substancat toksike, si dhe standartet e vendosura nga FAO.

Përdorimi: Zihet uji dhe lihet të ftohet.
Për fëmijët nga 6-12 muaj shtohen 2 lugë çaji në 100ml ujë, kurse për fëmijët mbi 1 vjeç shtojmë 3 lugë në 100-150 ml ujë.
Përzihët deri në tretje të plotë dhe i jepet fëmijës.
Mund të përgatitet dhe me qumësht.
Nuk i shtohet sheqer

Përbërësit:

Dextrose, soluble extract of chamomile 1.8%
Fennel soluble extract 1.6%
Soluable extract of lemon grass 0,5%

Brand

Nutriben®

Additional information

Formulimi
Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben Alivit Confort”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

,
Open chat
Powered by