Nutriben AR 1 – 800g

0 Orders
#Nutriben 016
In stock
3,100L

Description

Nutriben AR 1 – 800g

Përshkrimi: Qumështi i gjirit është qumështi më i mirë për fëmijën tuaj. Përmban të gjitha vlerat ushqyese, të nevojshme për zhvillimin infantil dhe një sistem imunitar të shëndetshëm.

Qumështi Nutriben rekomandohet kur ushqyerja me gji është e pamundur ose e pamjaftueshme.
Refluks është dukuria e rikthimit në ezofag të përmbajtjes së stomakut, pas ushqimit. Regurgitim është rikthimi i përmbajtjes së stomakut në gojë.
Nëse mendoni se fëmija juaj ka refluks kërkoni mendimin e mjekut pediatër.
Nutriben AR është formulim specifik për fëmijë, që kanë probleme me refluksin.
Me niseshte në përmbajtje, ky qumësht është më viscoz dhe më i trashë se qumështi normal dhe kjo ndihmon parandalimin e refluksit dhe regurgitimit.
I pasur gjithashtu me me carob bean gum, një fibër ushqimore që përveç rritjes së konsistencës ndikon edhe në rritjen e baktereve në zorrë dhe përmirësimin e florës së traktit gastrointestinal.
Përman galacto-oligosaharide dhe nukleotide.
Përmbush standartet e ESPHAGAN dhe legjislacionit europian, në lidhje me pesticidet, mbetjet dhe substancat toksike.

Përdorimi: Lahen duart dhe të gjitha pajisjet që nevojiten për përgatitjen e qumështit.
Vlohet uji dhe lihet të ftohet deri në temperaturën 45°C.
Shtohet sasia e duhur e qumështit dhe përzihet deri në tretje të plotë.
Respektohet raporti i mëposhtëm:
– 2 lugë qumësht në 60ml ujë, për fëmijët 0-2 javësh;
– 3 lugë qumësht në 90ml ujë, për fëmijët 2-8 javësh;
– 5 lugë qumësht në 150ml ujë, për fëmijët 2-3 muajsh;
– 6 lugë qumësht në 180ml ujë për fëmijët 3-6 muajsh;
– 8 lugë qumësht në 240ml ujë, për fëmijët mbi 6 muajsh;
Para se t’i jepet qumështi fëmijës provohet nxehtësia duke hedhur disa pika në dorë.
Sasia që mbetet nuk përdoret më.
Qumështi përdoret deri në një muaj pas hapjes.

Përbërësit:Skimmed milk, concentrate of serum proteins, lactose, maltodextrin, vegetable oils (palm olein, coconut oil, nabine oil, high oleic sunflower oil, sunflower oil and palm oil), carob bean gum,
galactooligosaccharides (3.3%), minerals (calcium phosphate, bipotassium phosphate, sodium citrate, magnesium citrate, calcium carbonate, calcium hydroxide, potassium chloride, ferrous sulfate, zinc sulfate, cupric sulfate, manganese sulfate, potassium iodide and sodium selenite ), emulsifier (soy lecithin), choline chloride, vitamins
(L-ascorbic acid, DL-α-tocopherol acetate, nicotinamide, calcium D-pantothenate, retinol acetate, thiamine hydrochloride, riboflavin, pyridoxine hydrochloride, folic acid, phylloquinone, cholecalciferol and D-biotin), taurine, nucleotides (0.03%) (5 cytidine monophosphate, 5 disodium uridine monophosphate, 5 adenosine monophosphate, 5 disodium guanosine monophosphate and 5 disodium inosine monophosphate), L-carnitine and antioxidants (extract rich in tocopherols and
ascorbyl palmitate)

Brand

Nutriben®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben AR 1 – 800g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by