Nutriben Ecopotitos Choice Fruit Salad +6 m

0 Orders
#Nutriben 012
In stock
360L

Description

Nutriben Ecopotitos Choice Fruit Salad +6 m

Përshkrimi: Pure me kombinim frutash me prejardhje nga ferma organike.

-pa gluten;
-pa BPA(BIS-PHENOLE);
-pa qumësht;
-pa aromatizues dhe pa erëza;
-pa sheqer të shtuar;
-pa kripë;
Përmbush rregulloren e FAO-s, dhe legjislacionin europian në lidhje me praninë e pesticideve, substancave toksike dhe mbetjeve të dëmshme.

Përdorimi: Pureja ngrohet paraprakisht.
Nuk i shtohet as sheqer e as kripë.
Përdoret brenda 24 orësh nga hapja.

Përbërësit:

Cornstarch
Lemon juice*
Vitamin C
Apple * 41%
Banana * 41%
Pear * 6.2%
Orange juice * 5.2%
Rice*

Brand

Nutriben®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben Ecopotitos Choice Fruit Salad +6 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by