Nutriben Ecopotitos Garden Vegetables with Turkey Jar +6 m

0 Orders
#Nutriben 011
In stock
360L

Description

Nutriben Ecopotitos Garden Vegetables with Turkey Jar +6 m

Përshkrimi:Pure me perime (karrota, patate, bizele, domate, qepë) dhe gjel deti, me prejardhje nga ferma organike. Me vaj ulliri në përmbajtje.

-pa gluten;
-pa BPA(BIS-PHENOLE);
-pa qumësht;
-pa aromatizues dhe pa erëza;
-pa sheqer të shtuar;
-pa kripë;
Përmbush rregulloren e FAO-s, dhe legjislacionin europian në lidhje me praninë e pesticideve, substancave toksike dhe mbetjeve të dëmshme.

Përdorimi: Pureja ngrohet paraprakisht.
Nuk i shtohet as sheqer e as kripë.
Përdoret brenda 24 orësh nga hapja.

Përbërësit:

Cooking water
Carrots * 10%
Potatoes * 10%
Tomatoes * 10%
Turkey * 10%
Rice * 6%
Peas * 3.7%
Cornstarch
Extra virgin olive oil * 1.4%
Onion*
Lemon juice*
* of organic farming
May contain traces of celery

Brand

Nutriben®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben Ecopotitos Garden Vegetables with Turkey Jar +6 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by