Nutriben Ecopotitos Selection of Banana and Apple Jar +4 m

0 Orders
#Nutriben 010
In stock
290L

Description

Nutriben Ecopotitos Selection of Banana and Apple Jar +4 m

Përshkrimi: Pureja me fruta me prejardhje nga ferma organike (mollë dhe banane).
-pa gluten;
-pa BPA(BIS-PHENOLE);
-pa qumësht;
-pa aromatizues dhe pa erëza;
-pa sheqer të shtuar;
-pa kripë;
Përmbush rregulloren e FAO-s, dhe legjislacionin europian në lidhje me praninë e pesticideve, substancave toksike dhe mbetjeve të dëmshme.

Përdorimi: Pureja ngrohet paraprakisht.
Nuk i shtohet as sheqer e as kripë.
Përdoret brenda 24 orësh nga hapja.

Përbërësit:

Banana * 60%
Apple * 25%
Cooking water
Lemon juice*
Rice * Corn starch
Vitamin C
* of organic farming

Brand

Nutriben®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben Ecopotitos Selection of Banana and Apple Jar +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by