Nutriben Frutas Sem Gluten +4 m

0 Orders
#Nutriben 009
In stock
680L

Description

Nutriben Frutas Sem Gluten +4 m

Përshkrimi: Drithëra me fruta dhe qumësht, për fëmijë mbi 4 muaj.
Kombinim i misrit dhe orizit me fruta (banane, portokall, pjeshkë, kajsi & limon).
Të pasura me vitamina, hekur dhe kalçium.
Lehtësisht të tretshme dhe me vlera të larta energjike.
Përftohen përmes hidrolizës termale, i cili është një proçes natyral, jo-kimik, i përgatitjes së drithërave, duke ruajtur shijen e tyre natyrale. Përparësitë e hidrolizës termale janë:
– prodhohet më pak sheqer gjatë proçesit, prandaj drithërat Nutriben kanë nivel të ulët sheqeri.
– nuk është i nevojshëm shtimi i enzimave që nxisin hidrolizën.
– produkti tretet me lehtësi.
Pa OMGJ (Organizma të modifikuara gjenetikisht).
Pa sheqer të shtuar.
Çertifikuar nga FACE.
Përmbushin standartet e FAO, të ESPHAGAN dhe legjislacionit europian, në lidhje me pesticidet, mbetjet dhe substancat toksike.

Përdorimi: Hidhet në pjatë sasia e dëshiruar e ujit të ngrohtë. Mbi të shtohet gradualisht sasia e caktuar e drithërave:
– 3-4 lugë drithëra në 150 ml ujë, për fëmijët 4-5 muajsh;
– 4-5 lugë drithëra në 180 ml ujë, për fëmijët 5-6 muajsh;
– 5-6 lugë në 210ml ujë, për fëmijët nga 6 muaj e sipër.
Trazohet përzierja deri në tretje të plotë të drithërave.
Mund të përgatiten si në tas, ashtu dhe në biberon.
Drithërat mund të konsumohen deri në një muaj pas hapjes.

Përbërësit: Cereals 30% (corn starch, rice flour), fruit 28% (apricot, peach, banana, orange juice concentrate and lemon juice concentrate), skimmed milk powder 28%, maltodextrin, minerals (calcium, phosphorus and iron ), vitamins (C, niacin, E, pantothenic acid, B1, B2, B6, A, folic acid, K1, biotin, D3 and B12) and flavoring (vanilla). May contain traces of soy.

Brand

Nutriben®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben Frutas Sem Gluten +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by