Nutriben Gluten Free Cereals with Adapted Milk +4 m

0 Orders
#Nutriben 008
In stock
680L

Description

Nutriben Gluten Free Cereals with Adapted Milk +4 m

Përshkrimi: Drithëra për fëmijë mbi 4 muaj, me oriz, misër dhe qumësht në përmbajtje.
Të pasura me 13 vitamina, hekur dhe kalçium.
Lehtësisht të tretshme dhe me vlera energjike të larta.
Përftohen përmes hidrolizës termale, i cili është një proçes natyral, jo-kimik, i përgatitjes së drithërave, duke ruajtur shijen e tyre natyrale. Përparësitë e hidrolizës termale janë:
– prodhohet më pak sheqer gjatë proçesit, prandaj drithërat Nutriben kanë nivel të ulët sheqeri;
– nuk është i nevojshëm shtimi i enzimave që nxisin hidrolizën;
– produkti tretet me lehtësi;
Pa OMGJ (Organizma të modifikuara gjenetikisht).
Çertifikuar nga FACE.
Përmbushin standartet e FAO, të ESPHAGAN dhe Legjislacionit Europian, në lidhje me pesticidet, mbetjet dhe substancat toksike.

Përdorimi: Hidhet në pjatë sasia e dëshiruar e ujit të ngrohtë. Mbi të shtohet gradualisht sasia e caktuar e drithërave:
– 5-6 lugë drithëra në 150 ml ujë, për fëmijët 4-5 muajsh;
– 6-7 lugë drithëra në 180 ml ujë, për fëmijët 5-6 muajsh;
– 7-8 lugë në 210ml ujë, për fëmijët nga 6 muaj e sipër.
Trazohet përzierja deri në tretje të plotë të drithërave.
Mund të përgatiten si në tas, ashtu dhe në biberon.
Drithërat mund të konsumohen deri në një muaj pas hapjes.

Përbërësit:53% cereals (starch of corn, rice flour and corn maltodextrin), Milk skimmed powder 39%, vegetable oils (sunflower, rapeseed and coconut), minerals (calcium, phosphorus and iron), milk lipids, vitamins (C, niacin, E, pantothenic acid, B1, B2, B6, A, folic acid, K1, biotin, D3, B12) Aroma (vanillin), Emulsifier (sunflower lecithin), Antioxidants (extract rich in tocopherols and ascorbyl palmitate) May contain traces of soy.

Brand

Nutriben®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben Gluten Free Cereals with Adapted Milk +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by