Nutriben Growing Up +6 m -300g

0 Orders
#Nutriben 007
In stock
580L

Description

Nutriben Growing Up +6 m – 300g

Përshkrimi: Drithëra me gluten, për fëmijë mbi 6 muajsh.
Kombinimi i misrit, grurit, elbit, orizit, thekrës dhe tërshërës.
Të pasura me 11 vitaminave dhe kalçium. Formulim me vlera ushqyese të larta.
Përftohen përmes hidrolizës termale, i cili është një proçes natyral, jo-kimik, i përgatitjes së drithërave, duke ruajtur shijen e tyre natyrale. Përparësitë e hidrolizës termale janë:
– prodhohet më pak sheqer gjatë proçesit, prandaj drithërat Nutriben kanë nivel të ulët sheqeri;
– nuk është i nevojshëm shtimi i enzimave që nxisin hidrolizën;
– produkti tretet me lehtësi.
Nuk përmbajnë sheqer të shtuar.
Pa OMGJ (Organizma të modifikuara gjenetikisht).
Përmbushin standartet e FAO, të ESPHAGAN dhe legjislacionit europian, në lidhje me pesticidet,mbetjet dhe substancat toksike.

Përdorimi: Hidhet në pjatë sasia e dëshiruar e qumështit të ngrohtë. Mbi të shtohet gradualisht sasia e caktuar e drithërave:
-4-5 lugë drithëra në 210 ml qumësht për fëmijë 6-7muajsh;
– 5-6 lugë drithëra në 240 ml qumësht për fëmijë mbi 7 muajsh;
Përzihen deri në tretje të plotë të drithërave.
Mund të përgatiten si në pjatë ashtu dhe në biberon.
Drithërat mund të konsumohen deri në një muaj pas hapjes

Përbërësit:99% cereals (wheat, oats, barley, rice and rye), corn maltodextrin and corn starch) Minerals (calcium and phosphorus) Vitamins (C, niacin, E, pantothenic acid, B1, B6, A, folic acid, K1, biotin and D3) Aroma (vanillin ) may contain traces of milk and soy

Brand

Nutriben®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben Growing Up +6 m -300g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by