Nutriben Growing Up Pro- A 3

0 Orders
#Nutriben 001
In stock
2,350L

Description

Nutriben Growing Up Pro- A 3

Përshkrimi: Qumështi i gjirit është qumështi më i mirë për fëmijën tuaj. Përmban të gjitha vlerat ushqyese, të nevojshme për zhvillimin infantil dhe një sistem imunitar të shëndetshëm.

Qumështi Nutriben rekomandohet kur ushqyerja me gji është e pamundur ose e pamjaftueshme.
Qumështi Nutriben për fëmijë mbi 12 muaj është zgjedhja e duhur, për ta prezantuar fëmijën tuaj me qumështin e lopës.
Përmban një sërë vitaminash si :
-vitaminë A e cila ndihmon në funksionin normal të sistemit imunitar;
– vitaminë D e nevojshme për zhvillimin normal të kockave dhe dhëmbëve;
-vitaminë C e cila ndihmon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe në absorbimin e hekurit;
-riboflavinë, acid pantotenik dhe biotinë që ndihmojnë në funksionimin normal të sistemit energjitik;
I pasur me karbohidrate, probiotikë, minerale, l-carnitine dhe kolinë, të cilat ndihmojnë në zhvillimin normal të organizmit të fëmijëve.
Përmbush standartet e ESPHAGAN dhe legjislacionit europian, në lidhje me pesticidet, mbetjet dhe substancat toksike.

Përdorimi: Lahen duart dhe të gjitha pajisjet që nevojiten për përgatitjen e qumështit.
Vlohet uji dhe lihet të ftohet deri në temperaturën 45°C.
Shtohet sasia e duhur e qumështit dhe përzihet deri në tretje të plotë.
Për fëmijët mbi 12 muajsh shtohen 8 lugë në 240ml ujë.
Para se t’i jepet qumështi fëmijës provohet nxehtësia duke hedhur disa pika në dorë.
Sasia që mbetet nuk përdoret më.
Qumështi përdoret deri në një muaj pas hapjes.

Përbërësit: Milk skimmed, maltodextrin,lactose, vegetable oils (sunflower oil, rapeseed oil, oil of coconut),galactooligosaccharides (5.9%),milk fat, minerals (dicalcium phosphate, calcium hydroxide, chloridemagnesium, ferrous sulfate, zinc sulfate, potassium phosphate, manganese sulfate, copper sulfate, iodidepotassium and sodium selenite), choline chloride, vanilla flavor, vitamins (L-ascorbic acid,DL-α-tocopherol, nicotinamide, calcium D-pantothenate, retinol acetate, riboflavin, thiamine hydrochloride,pyridoxine hydrochloride, folic acid, phylloquinone, D-biotin, cholecalciferol and cyanocobalamin), inositol,taurine, emulsifier (sunflower lecithin), L-carnitine and antioxidants (extract rich in tocopherols and palmitateascorbyl)

Brand

Nutriben®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben Growing Up Pro- A 3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by