Nutriben Growing Up with Adapted Milk +6 m

0 Orders
#Nutriben 006
In stock
680L

Description

Nutriben Growing Up with Adapted Milk +6 m 

Përshkrimi: Kombinim drithërash (grurë, oriz, elb, thekër) me vlera të larta energjitike, për fëmijë mbi 6 muaj.

Të pasura me 13 vitamina dhe kalçium.

Përftohen përmes hidrolizës termale, i cili është një proçes natyral, jo-kimik, i përgatitjes së drithërave, duke ruajtur shijen e tyre natyrale. Përparësitë e hidrolizës termale janë:
– prodhohet më pak sheqer gjatë proçesit, prandaj drithërat Nutriben kanë nivel të ulët sheqeri.
– nuk është i nevojshëm shtimi i enzimave që nxisin hidrolizën.
– produkti tretet me lehtësi.
Pa OMGJ (Organizma të modifikuara gjenetikisht).
Përmbushin standartet e FAO, të ESPHAGAN dhe legjislacionit europian, në lidhje me pesticidet, mbetjet dhe substancat toksike.

Përdorimi: Hidhet në pjatë sasia e dëshiruar e ujit të ngrohtë. Mbi të shtohet gradualisht sasia e caktuar e drithërave:

-4-5 lugë drithëra në 210 ml ujë për fëmijë 6-7muajsh;

– 5-6 lugë drithëra në 240 ml ujë për fëmijë mbi 7 muajsh;

Përzihet deri në tretje të plotë.
Mund të përgatiten si në pjatë ashtu dhe në biberon.
Drithërat mund të konsumohen deri në një muaj pas hapjes.

Përbërësit: 43% cereals (flour – wheat, rice, cebaday and rye- and corn maltodextrin) milk, skimmed powder 21%, sugar, milk proteins, vegetable fat (palm), minerals (calcium, phosphorus and iron) emulsifier (soy lecithin), vitamins (C, niacin, E, pantothenic acid, B1, B2, B6, A, folic acid, K1, biotin, D3 and B12)

Brand

Nutriben®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben Growing Up with Adapted Milk +6 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by