Nutriben Soja – 400g

0 Orders
#Nutriben 002
In stock
2,000L

Description

Nutriben Soja – 400g

Përshkrimi:Qumështi i gjirit është qumështi më i mirë për fëmijën tuaj. Përmban të gjitha vlerat ushqyese, të nevojshme për zhvillimin infantil dhe një sistem imunitar të shëndetshëm.

Qumështi Nutriben rekomandohet kur ushqyerja me gji është e pamundur ose e pamjaftueshme.
Qumështi i sojës nuk përmban laktozë dhe është formuluar për fëmijët që kanë:
– alergji nga proteinat e qumështit të lopës,
– intolerantë ndaj laktozës,
– gastroenterit akut dhe diarre.
Përmban L-methionine, l-carnitine, l-tryptophan, vitaminë D dhe nukleotide.
Përmbush standartet e ESPHAGAN dhe legjislacionit europian, në lidhje me pesticidet, mbetjet dhe substancat toksike.

Përdorimi: Lahen duart dhe të gjitha pajisjet që nevojiten për përgatitjen e qumështit.
Vlohet uji dhe lihet të ftohet deri në temperaturën 45°C.
Shtohet sasia e duhur e qumështit dhe përzihet deri në tretje të plotë.
Respektohet raporti i mëposhtëm:
– 2 lugë qumësht në 60ml ujë, për fëmijët 0-2 javësh;
– 3 lugë qumësht në 90ml ujë, për fëmijët 2-8 javësh;
– 5 lugë qumësht në 150ml ujë, për fëmijët 2-3 muajsh;
– 6 lugë qumësht në 180ml ujë për fëmijët 3-6 muajsh;
Para se t’i jepet qumështi fëmijës provohet nxehtësia duke hedhur disa pika në dorë.
Sasia që mbetet nuk përdoret më.
Qumështi përdoret deri në një muaj pas hapjes

Përbërësit: Maltodextrin, vegetable oils (girassol oil, coconut oil and soybean oil), isolated soy protein, minerals
(potassium citrate, bicalcium phosphate, calcium citrate, calcium hydroxide, calcium chloride, magnesium chloride, phosphate
dipotassium, potassium chloride, magnesium citrate, sodium citrate, ferrous sulfate, zinc sulfate, cupric sulfate, sulfate
of manganese, potassium iodide and sodium selenite), emulsifier (soy lecithin), choline chloride, vitamins (acid
L-ascorbic, DL-α-tocopherol acetate, nicotinamide, calcium D-pantothenate, riboflavin, retinyl acetate, hydrochloride
of thiamine, pyridoxine hydrochloride, folic acid, phylloquinone, D-biotin, cholecalciferol and cyanocobalamin), L-tryptophan,
taurine, L-methionine, inositol, nucleotides (5′-cytidine monophosphate, disodium 5′-uridine monophosphate, 5′-monophosphate
of adenosine, 5′-disodium guanosine monophosphate and disodium 5′-inosine monophosphate), L-carnitine and antioxidants
(extract rich in tocopherols and ascorbyl palmitate)

Brand

Nutriben®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben Soja – 400g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by