Nutrilogie 1

0 Orders
#
In stock
3,580L

Description

Nutrilogie 1

50ml

Vichy Nutrilogie 1 është një kujdes intensiv për lëkurën e thatë. kujdesi është i pasuruar me gjalpë shefa sfingolipid dhe me shumë kujdes. Sfingolipidi është një pararendës i lipideve (yndyrave) të lëkurës dhe stimulon prodhimin natyral të lipideve në thellësinë e lëkurës.

– Për lëkurë të thatë, me mungesë të lipideve me ndjenja tensioni.
– Aktivizon prodhimin e lipideve të lëkurës
– Efekt i menjëhershëm për të zbutur lëkurën
– Formula e kujdesit tolerohet mirë edhe për llojet e ndjeshme të lëkurës.

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by