Nutrilogie 2

0 Orders
#
In stock
3,580L

Description

Nutrilogie 2

50ml

-Nutrilogie 2 është një hidratues i pasur dhe hidratues i fytyrës për lëkurën e thatë që siguron 24 orë hidratim.

-Komoditet gjatë gjithë ditës për lëkurë shumë të thatë pa ndjenjë të yndyrshme dhe ngjitëse.

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by