Nutrisorb Zinc

0 Orders
#BioCare 001
In stock
1,920L

Description

Nutrisorb Zinc

30 ml liquid

Zinku i lëngshëm në një bazë të thjeshtë uji për të mbrojtur qelizat nga stresi oksidativ dhe për të mbështetur imunitetin, pjellorinë dhe sintezën e ADN-së.

Karakteristikat e produktit:

  • Zink i lëngshëm në një bazë të thjeshtë uji.
  • Klinikisht efektive – mbron qelizat nga stresi oksidativ dhe mbështet imunitetin, pjellorinë dhe sintezën e ADN-së.
  • Mbështetje optimale – formë e lëngshme e absorbuar në mënyrë optimale, me fuqi të lartë me 7.5 mg zink.
  • Nuk ka aditivë të panevojshëm – në një bazë të thjeshtë uji.
  • Fleksibel – përdorni vetëm ato që ju nevojiten, të përziera lehtësisht në lëngje ose nën gjuhë, dhe të përshtatshme për t’u përdorur gjatë lëvizjes.
  • Veçanërisht i përshtatshëm për individët që kanë vështirësi në gëlltitje të tabletave ose kapsulave, ata me vështirësi tretjeje dhe thithjeje.
  • I përshtatshëm për vegjetarianët dhe veganët.

Marrja e rekomanduar:

10 pika të marra çdo ditë në ujë me ushqim, ose nën gjuhë, ose siç përshkruhet nga mjeku.
Tundeni mirë para përdorimit.

Product Information per Daily Intake

Përbërja Sasia % EC NRV
Zinc 7.5mg 75

Përbërja:

Purified Water, Zinc Gluconate, Stabilisers (Acacia Gum, Xanthan Gum), Citric Acid, Preservative (Potassium Sorbate).

Brand

BioCare

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Sasia

30 ml

Veprimi

,

Open chat
Powered by