Oil Energy

0 Orders
#
In stock
2,860L

Description

Oil Energy

150ml

VAJ MASAZH ANTi CELULITIT: Vaji Guam Anti Celulit ENERGY është trajtimi masazh për trupin me aromë agrume dhe gjallëruese që kombinon përfitimet e algave të detit GUAM me vetitë stimuluese të vajrave esenciale të çmuara të drurit të portokallit, mandarinës dhe kedrit. Ky xhel masazhi i jep lëkurës një ndjenjë të këndshme të mirëqenies, duke e bërë atë shkëlqyese, të tonifikuar dhe më të re.
Vajrat e Masazhit për Terapinë e Masazhit: Ky vaj masazhi kundër celulitit nga kërkimi në Guam mbi afinitetin natyror midis lëkurës dhe përbërësve aktivë detarë favorizon thithjen e parimeve funksionale të Algave Guam të pasura me elementë të çmuar gjurmë, minerale dhe kripëra deti. Vaji im i masazhit kundër celulitit depërton në lëkurë në mënyrë efektive dhe lufton yndyrën e tepërt të trupit e cila ndihmon në heqjen e celulitit në çdo nivel, minimizon në mënyrë efektive shtimin në peshë.
Ky vaj masazhi kundër celulitit është një trajtim i celulitit që mund të përdoret i vetëm ose që synon gjithashtu përfundimin e veprimit të pastrimit me të cilin qelizat e vdekura janë eleminuar nga lëkura, për të stimuluar procesin natyror të rinovimit të lëkurës. Pas përdorimit të vajit kundër celulitit, lëkura është shumë më e hapur dhe e përgatitur për trajtimet e mëvonshme, duke ju lejuar kështu të përvetësoni më mirë përbërësit aktivë dhe vajin rinovues të përfitoni nga të gjitha vetitë funksionale.

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by