Oil Spray Body And Hair SPF30

0 Orders
#
In stock
2,800L

Description

Oil Spray Body And Hair SPF30

200ml

Aromë e lehtë, e këndshme, mëndafshi dhe absorbohet lehtë. Mbron trupin dhe flokët kundër veprimit të dritës së diellit, rërës, erës, kripës dhe klorit. Përmirëson nxirjen me një efekt shkëlqyes dhe shkëlqyes në lëkurë dhe flokët janë më të butë.

Perdorimi:
Aplikojeni  në trup dhe flokë të paktën 30 minuta para se të bëni banjë dielli dhe riaplikoni shpesh. Kushtojini vëmendje kohës së spërkatjes për të shmangur zbrazjen e shishes më parë.

Rezistent ndaj ujit, pa ngjyra, i testuar klinikisht dhe dermatolog. Nikel, krom, kobalt, merkur dhe paladium

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by