Omega 3-6-9*80Kaps Jamieson

0 Orders
#Jamieson 006
In stock
2,150L

Description

OMEGA 3-6-9*80KAPS JAMIESON

Kompleks Omega 3-6-9 është një kombinim i Acideve yndyrorë të vajrave bimorë të farave të linit dhe boragos me ato të marinës.

Ky kompleks mbështet shëndetin e zemrës në uljen e triglicerideve dhe sistemit kockor dhe artikular.

Brand

Jamieson

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Omega 3-6-9*80Kaps Jamieson”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by