Omega 3 EPA & DHA

0 Orders
#Yanola 001
In stock
1,250L

Description

  Yanola Omega 3 EPA & DHA

30 kapsula

– Mbështet nivelet e kolesterolit të shëndetshëm
– Rrit disponimin
– Ndihmon për të ruajtur kockat e forta
– EPA mbështet zemrën dhe sistemin imunitar
– DHA mbështet trurin, sytë dhe sistemin nervor qendror

OMEGA-3 është gjetur të jetë thelbësore si për zhvillimin neurologjik ashtu edhe për zhvillimin e hershëm vizual të foshnjës.
EPA & DHA janë thelbësore në dietën e grave shtatzëna për zhvillimin njohës të foshnjës.
Marrja e shtuar e EPA & DHA është treguar për të parandaluar lindjen para kohe, ul rrezikun e pre-eklampsisë dhe ul rrezikun e depresionit të nënës.

Brand

Yanola

Additional information

Forma

Kapsula

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Omega 3 EPA & DHA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by