Omega 3 Fish Oil Concentrate 1000mg

0 Orders
#Solgar 008
In stock
2,750L

Description

Omega 3 Fish Oil Concentrate 1000mg

Vaj peshku 1000mg

Paketim x 60 kapsula

Formulim që përmban sasi të lartë të acideve yndyrore EPA dhe DHA të vajit të peshkut, të nxjerrë nga thellësitë e deteve.

Para se të nisë proçesi i prodhimit të kapsulave, produkti i nënshtrohet proçesit të distilimit, me qëllim që të largohen mbetjet e mërkurit.

Acidet yndyrore EPA dhe DHA:

-suportojnë sistemin kardiovaskular;

-forcojnë sistemin imunitar;

-forcojnë kockat;

-ndihmojnë në mirë-funksionimin e sistemit nervor;

-përmirësojnë shikimin.

I testuar për cilësi maksimale. Pa OMGJ.

Pa gluten.

Pa rrjedhës të grurit dhe produkte të bulmetit.

Pa sheqer.

Pa natrium.

Pa aromatizues artificialë.

Pa ngjyrues.

Pa ëmbëlsues.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente ose keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 kapsul në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

Eicosapentaenoic Acid (EPA), Docosahexaenoic Acid (DHA), Softgel Capsule Shell: (gelatin (from bovine), vegetable glycerin (from palm kernel oil and coconut oil)), Antioxidant: natural mixed tocopherols (vitamin E).

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Omega 3 Fish Oil Concentrate 1000mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by