Omega Junior Gocce

0 Orders
#Pharmalife 008
In stock
1,560L

Description

Omega Junior Gocce

Suplement ushqimor me bazë acidi yndyror të pangopur (omega-6 & omega-3).

30 ml

Omega Junior Gocce është një suplement ushqimor në përdorim nga lindja deri në 12-vjeç, i cili rrit imunitetin dhe ndihmon rritjen e shëndoshë dhe natyrale. Është i këshillueshëm edhe në rastet që manifestojnë alergji të ndryshme.

 Mënyra e përdorimit:

  • Në latentet: 5 pika në 100 ml qumësht një herë në ditë.
  • Në bebet që nga momenti i heqjes së gjirit deri në 1-vjeç: 30 pika dy herë në ditë
  • Në fëmijët dhe të rriturit: 20 pika tre herë në ditë.

Ky produkt mund të përzihet me qumësht.

 

Brand

Omega Junior

Additional information

Formulimi

Sasia

30 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Omega Junior Gocce”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by