OPERIL *0.05% 10ML SPRAY

0 Orders
#
In stock
430L

Description

OPERIL *0.05% 10ML SPRAY

Permban oksimetazoline. Eshte i pershtatshem per te rritur dhe femije mbi 7 vjec. Oksimetazolina shperben si dekongjestionant nazal. Shakkton vazokonstriksion te eneve te gjakut ne mukozen e hundes duke reduktuar inflamacionin dhe sekretimin e mukusit.
Perdoret ne rastet e ftohjeve, rinitit alergjik, inflamacionin e kavitetit paranazal, infeksionet e veshit te mesem.

Aplikohen 1-2 spray ne secilen ane te hundes 2-3 here ne dite.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OPERIL *0.05% 10ML SPRAY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by