Organic Baby Muesli Porridge

0 Orders
#
In stock
650L

Description

Organic Baby Muesli Porridge

250g

Drithërat integrale të përdorura në Holle Porridges janë në një formë lehtësisht të tretshme, e cila është veçanërisht e përshtatshme për foshnjat. Mirësia e grurit zhbllokohet butësisht me nxehtësi dhe lagështi gati për trupin në rritje të foshnjës tuaj. Përdorimi i drithërave të plota do të thotë që ne mund të mbajmë më shumë lëndë ushqyese.

Përdorim i shumëfishtë – si qull qumështi, qull pa qumësht ose me ndonjë formulë foshnjore. Ne ju rekomandojmë: Përgatitni formulën e foshnjave dhe shtoni Qullën tuaj të preferuar Holle integrale.

Brand

Holle

Holle bën ushqim organik për fëmijë në cilësinë e Demeter. Kompania u themelua në vitin 1933 dhe ka refuzuar pa kompromis përpunimin kimik dhe konservuesit që në fillim. Këtë vit ne festojmë 80 vjetorin tonë. Mësoni më shumë për historinë e kompanisë sonë dhe festimet tona këtu. Gama e produkteve përfshin qumështin e foshnjës dhe formulën e foshnjave, qullën e foshnjës dhe një gamë të plotë të kavanozëve. Vaji i heqjes së foshnjës, çajrat dhe ushqimet përfundojnë ofertën tonë gjithëpërfshirëse.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by